Voita Oura-hyvinvointisormus! | Article | LOUNA Lab
My cart

Back

Voita Oura-hyvinvointisormus!

July 16, 2021

By LOUNA Lab

LOUNAn avulla voit mitata tärkeitä veriarvojasi, mutta mitä muuta haluaisit mitata hyvinvointisi tueksi? Unta, palautumista vai kenties sykettä ja verenpainetta? Kerro se meille! 

LOUNAn Instagramissa on 16.–25.7.2021 käynnissä arvonta, jossa voit voittaa Oura-hyvinvointisormuksen. Ouralla voit mitata esimerkiksi unta, palautumista tai aktiivisuutta.  

Kilpailuun voit osallistua seuraamalla LOUNAn Instagram-tiliä sekä tägäämällä kaveri Instassa kisajulkaisuun – kerro samalla, mitä asiaa hyvinvoinnissasi haluaisit juuri nyt mitata. 

Osallistu Instagramissa!

 

Arvonnan säännöt 

Arvonnan järjestäjä LOUNA Lab / SYNLAB Suomi Oy Kivihaantie 7, 00310 Helsinki www.lounalab.fi

Osallistumisen alkamis- ja päättymispäivä Arvontaan voi osallistua LOUNA Labin Instagram-tilillä olevassa kampanjajulkaisussa 16.–25.7.2021.

Arvontaan osallistuminen Arvontaan voi osallistua ottamalla seurantaan LOUNAn Instagram-tilin, tägäämällä kaverin kampanjajulkaisun kommenttiin ja kertomalla samassa kommentissa myös, mitä asiaa haluaisi mitata hyvinvoinnin tueksi. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajan arpominen ja julkistaminen LOUNA arpoo voittajan osallistumisajan päätyttyä. LOUNAn Instagram-tiliä seuranneista kilpailun Instagram-kuvaa kommentoineiden joukosta arvotaan yksi (1) voittaja. Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisia ei huomioida. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin direct-viestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinto Osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) Oura-sormus (mallien Heritage tai Balance värit silver tai black). Palkinnon arvo on kolmesataaneljätoista (314 €) euroa. Palkinto tilataan arvonnan voittajalle elokuun 2021 aikana.

Kilpailun järjestäjän vastuu Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvontaan liittyen kilpailun palkinnon arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Sääntöjen muuttaminen Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön. Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä Kilpailuun osallistutaan seuraamalla LOUNA Lab Instagram-tiliä (@lounalab_) ja kommentoimalla kilpailun kuvaa Instagramissa. Kilpailun osallistujalla on oikeus pyytää omia tietojaan em. palveluista.

Oikeus tietojen oikaisemiseen Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla kommenttinsa ja lopettamalla tilin seuraamisen.

Oikeus tulla unohdetuksi Kilpailuun osallistutaan seuraamalla LOUNA Lab Instagram-tiliä ja kommentoimalla kilpailun kuvaa Instagramissa. Halutessaan kilpailuun osallistuneella on mahdollisuus poistaa tietonsa em. palveluista, joka myös poistaa kilpailuun osallistumisen.

Oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin Kilpailuun osallistuneella on oikeus koska tahansa kieltää tietojensa käyttö markkinointiin ottamalla yhteyttä kilpailun järjestäjään.

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksista Mikäli kilpailuun osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi Facebook- tai Instagram-palveluissa ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottavat em. palvelut tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle Kilpailuun osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassa olevaa lainsäädäntöä.

author

LOUNA Lab