LounaLab on osa SYNLABin laboratoriopalveluja ja Lounan palvelut ovat siirtyneet SYNLABin verkkosivulle.

Aikaisemmin ostetut palvelut ja kaikki tulokset ovat turvallisesti saatavilla tällä sivustolla 18.6.2024 saakka. Sen jälkeen kaikki vanhat tulokset löytyvät SYNLABin uudesta verkkoasiointipalvelusta. SYNLAB

Tunne arvosi

Olet mitattavan arvokas. Terveyteen ja elinvoimaan vaikuttavien arvojen tutkiminen on erinomainen alku oman hyvinvoinnin etsimisessä. Mittaa hyvinvointiisi vaikuttavat arvot ja elä toteen omat tavoitteesi.

LOUNA on…

showcase
LOUNA on laboratoriotutkimuksia tuottava palvelu, joka antaa sinulle näkymän hyvinvointiisi pintaa syvemmältä. Tutkimusten avulla pystyt tekemään hyvinvointia, elinvoimaa ja tasapainoa tukevia valintoja. Seuraamalla tulosten kehittymistä säännöllisesti varmistut siitä, että voit hyvin pidemmälläkin tulevaisuudessa. LOUNAn testivalikoimassa on runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Valitse joko yksittäinen testi tai kattava testipaketti oman tarpeesi mukaan. Testeihin pääset ilman lääkärin lähetettä. Saat tulokset helposti ja nopeasti My LOUNAan, jossa tuloksesi säilyvät hyvinvointisi seurannan apuna niin pitkään kuin haluat. LOUNA on osa SYNLABia, joka on Suomen suurin laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. Kaikki LOUNAn näytteet otetaan valikoiduissa SYNLABin näytteenottopaikoissa kautta maan.

Mittaaminen kannattaa

showcase
LOUNAn laboratoriotutkimukset antavat sinulle tärkeää tietoa terveydentilastasi ja siitä, onko elintapoja mahdollisesti syytä tarkistaa. Mittaa veriarvosi silloin, kun jokin hyvinvoinnissasi askarruttaa tai kun haluat varmistaa elinvoimasi säilymisen ennakoivasti. Elintapojen muutoksella saatat estää sairauksia puhkeamasta myöhemmin.LOUNAn palvelu ei sisällä lääkärin henkilökohtaista tulkintaa eikä diagnoosia. Mikäli sinulla on oireita tai epäilet sairautta, otathan yhteyttä lääkäriin.

Miksi LOUNA?

Mittaa ja tukee hyvinvointiasi

Huolehdi terveydestäsi ennakoivasti

Laaja kattaus tutkimuksia

Valitse valmiit testipaketit tai räätälöi itse

Ilman lääkärin lähetettä

Et tarvitse lääkärin lähetettä laboratoriotutkimuksiin

Helppous, nopeus & selkeys

My LOUNA antaa selkeän näkymän tuloksiisi

Aina lähellä

Pääset näytteenottoon yli 20 paikkakunnalla

Luotettava palveluntarjoaja

Tietosi ovat meillä turvassa