LounaLab on osa SYNLABin laboratoriopalveluja ja Lounan palvelut ovat siirtyneet SYNLABin verkkosivulle.

Aikaisemmin ostetut palvelut ja kaikki tulokset ovat turvallisesti saatavilla tällä sivustolla 20.8.2024 saakka. Sen jälkeen kaikki vanhat tulokset löytyvät SYNLABin uudesta verkkoasiointipalvelusta. SYNLAB

Voita hotellilahjakortti!

10. joulukuuta 20215 min.

Kirjoittaja: LOUNA Lab

LOUNA Labin valmiiksi räätälöidyillä laboratoriopaketeilla saat helposti kattavan kuvan terveydestäsi. Voit ostaa paketin verkkokaupasta ja käydä tutkimuksessa lähimmässä SYNLABin näytteenottopisteessä. Näet tulokset nopeasti MyLOUNA-palvelusta – jopa samana päivänä!

LOUNA Labin Instagramissa on 10.–19.12.2021 käynnissä arvonta, jossa voit voittaa 300 € arvoisen hotellilahjakortin Scandicille kun kerrot, mikä LOUNAn laboratoriopaketeista sinua kiinnostaa eniten.

Kilpailuun voit osallistua seuraamalla LOUNAn Instagram-tiliä sekä tägäämällä kaveri Instassa kisajulkaisuun – lisää kommenttiisi myös tieto LOUNAn kiinnostavimmasta laboratoriopaketista.

Osallistu Instagramissa!

Arvonnan säännöt 

Arvonnan järjestäjä LOUNA Lab / SYNLAB Suomi Oy Kivihaantie 7, 00310 Helsinki www.lounalab.fi

Osallistumisen alkamis- ja päättymispäivä Arvontaan voi osallistua LOUNA Labin Instagram-tilillä olevassa kampanjajulkaisussa 10.–19.12.2021.

Arvontaan osallistuminen Arvontaan voi osallistua ottamalla seurantaan LOUNAn Instagram-tilin, tägäämällä kaverin kampanjajulkaisun kommenttiin ja kertomalla samassa kommentissa myös, mikä on kiinnostavin LOUNA Labin laboratoriopaketti.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajan arpominen ja julkistaminen LOUNA arpoo voittajan osallistumisajan päätyttyä. LOUNAn Instagram-tiliä seuranneista kilpailun Instagram-kuvaa kommentoineiden joukosta arvotaan yksi (1) voittaja. Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisia ei huomioida. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin direct-viestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinto Osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) Scandicin hotellilahjakortti (arvolahjakortti, käy maksuksi Scandicin hotelleissa, kylpylähotelleissa sekä ravintoloissa). Palkinnon arvo on kolmesataa (300 €) euroa. Palkinto tilataan arvonnan voittajalle tämän yhteystietojen saamisen jälkeen.

Kilpailun järjestäjän vastuu Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvontaan liittyen kilpailun palkinnon arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Sääntöjen muuttaminen Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön. Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä Kilpailuun osallistutaan seuraamalla LOUNA Lab Instagram-tiliä (@lounalab_) ja kommentoimalla kilpailun kuvaa Instagramissa. Kilpailun osallistujalla on oikeus pyytää omia tietojaan em. palveluista.

Oikeus tietojen oikaisemiseen Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla kommenttinsa ja lopettamalla tilin seuraamisen.

Oikeus tulla unohdetuksi Kilpailuun osallistutaan seuraamalla LOUNA Lab Instagram-tiliä ja kommentoimalla kilpailun kuvaa Instagramissa. Halutessaan kilpailuun osallistuneella on mahdollisuus poistaa tietonsa em. palveluista, joka myös poistaa kilpailuun osallistumisen.

Oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin Kilpailuun osallistuneella on oikeus koska tahansa kieltää tietojensa käyttö markkinointiin ottamalla yhteyttä kilpailun järjestäjään.

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksista Mikäli kilpailuun osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi Facebook- tai Instagram-palveluissa ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottavat em. palvelut tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle Kilpailuun osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassa olevaa lainsäädäntöä

author

LOUNA Lab