LOUNA Lab
Ostoskori

Takaisin

Kokemuksia LOUNAn asiakkailta

Haluamme kuulla myös, millainen sinun kokemuksesi oli. Julkaisemme osan palautteista. Kysymme aina julkaisuluvan erikseen.


Voit lähettää meille palautetta osoitteeseen info@lounalab.fi.

Käyttäjän Jessica Reiman profiilikuva

Liikun työkseni ja myös vapaa-aikani täyttyy liikunnallisista harrastuksista. Tämän vuoksi palautuminen on minulle ensisijaisen tärkeää. Jotta palautuminen olisi tehokasta, tulee minun olla perillä veriarvoistani. Rauta-arvoni ja vitamiinitasoni kiinnostavat minua erityisesti ja niitä haluan seurata säännöllisesti. Ferritiinitasoni ovat olleet liian alhaiset jonkin aikaa ja olen tehnyt toimenpiteitä tämän eteen. LOUNAn kautta on ollut helppo käydä seuraamassa kyseistä arvoa ja onneksi arvo on lähtenytkin toimenpiteiden jälkeen hyvin nousuun. Tämä on toki näkynyt myös olossani ja palautumisessani. Vitamiinitasonikin ovat olleet tutkimuksista saatujen tulosten valossa oikein hyvät. Pidän LOUNAn palveluista, sillä varaaminen, maksaminen, toimenpide ja tulosten saaminen on niin vaivatonta ja nopeaa. On myös hienoa, että voi valita juuri itselleen sopivan testikokonaisuuden tai vaikka vain yksittäisen testin. Verkkosivujen käyttäminen ja ajan varaaminen on helppoa ja usein ajan saa todella nopeasti. Viimeksi kävin aamulla testissä ja sain tulokset jo illalla! Iso kiitos myös ammattitaitoisista hoitajista, jotka ottavat näytteet asiakasta kunnioittaen ja huomioiden myös piikkikammoiset asiakkaat!

Jessica Reiman

Käyttäjän Sanna Luther profiilikuva

Itselleni terveellisen ja tasapainoisen elämän eläminen on tärkeää. Sen lisäksi, että pyrin kuuntelemaan kehoni viestejä, haluan myös tasaisin väliajoin ihan konkreettisesti tarkistaa laboratoriotesteillä mitä elimistöni kulloinkin kaipaa. LOUNAn palveluilla se on helppoa ja vaivatonta. Voin varata näytteenottoajan verkkosivujen kautta ja useasti ajan saan jo seuraavalle päivälle. Tuloksetkin valmistuvat monesti jo näytteenottopäivän aikana. Voin valita joko erilaisia näytteenottopaketteja, tai vaikkapa jonkin yksittäisen testin. Laboratoriokokeilla varmistan vähintäänkin ferritiini- ja vitamiinitasoni sekä kolesteroliarvoni. Seuraavaksi ajattelin kokeilla Naisen terveysarvot -testipakettia, joka antaa kattavan kuvan erityisesti naisen hyvinvointiin liittyvistä seikoista. Kaikki tämä onnistuu vaivattomasti ja nopeasti LOUNAn ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella.

Sanna Luther

Käyttäjän Satu Koivisto profiilikuva

Rakastan syömistä ja onnekseni saan tehdä ruokaa myös työkseni. Leivon suklaakakkuja, sivelen uunituoreelle hapanjuurileivälle kunnon köntin voita ja lorauttelen kookosmaitoa curryihin. Uskon siihen, että terveelliseen ruokavalioon mahtuu monenlaista, välillä myös kovia rasvoja. Suurimmaksi osaksi kasvis- ja vegaaniruokaa syövänä ruokavalioni on varmasti melko lailla kunnossa. Täytän kuitenkin kesällä 2022 jo 44. Sukurasitteena on tarjolla vähän kaikenlaista: kohonnutta kolesterolia, kakkostyypin diabetesta, sepelvaltimotautia, verenpainetautia… Niinpä etenkin kolesteroliarvot mietityttivät. LOUNAn kautta oli todella helppoa selvittää kerralla kaikki keskeiset veriarvot. Ajanvaraus kävi kätevästi kännykällä, ja sain ajan heti seuraavalle päivälle. Verikokeesta olin ulkona viidessä minuutissa, ja tulokset saapuivat seuraavana päivänä. Oli huojentavaa kuulla, että liki kaikki oli kunnossa. D-vitamiinitaso näytti punaista, ja se oli helppo korjata. Aion käyttää LOUNAn palveluita tulevaisuudessakin.

Satu Koivisto

Käyttäjän Matti S. profiilikuva

Käyn verikokeissa säännöllisesti, ainakin pari kertaa vuodessa. Tästä syystä varsinkin hyvä asiakaskokemus ja edullinen hinta ovat minulle tärkeitä tekijöitä. Nämä ovat molemmat kohdallaan LOUNAssa.

Matti S.

Käyttäjän Jouni M. profiilikuva

Sain tehokkaasti kokonaiskäsityksen terveydentilastani ja konkreettisen tiedon siitä, mihin pitäisi kiinnittää huomiota. Palvelun käyttö oli erittäin sujuvaa.

Jouni M.

Käyttäjän Johanna H. profiilikuva

Tutkimustulosten avulla sain tietoa hyvinvoinnin ja terveellisten valintojen tueksi. Palvelua oli helppo käyttää, ajanvaraus ja tulosten tuleminen oli nopeaa.

Johanna H.

Käyttäjän Ronja R. profiilikuva

Minulla on aikaisemmin todettu anemia ja nyt kaksi vuotta sen jälkeen halusin tarkistaa arvot. Jos totta puhutaan, olen jo vuoden sitä miettinyt mutta se on tuntunut niin hankalalta ja vaikealta prosessilta päästä verikokeisiin. Kun törmäsin LOUNAn palveluun yllätyin kuinka nopeaa ja helppoa homma oikeasti oli. Sain ajan heti samalle viikolle, labraan oli helppo löytää ja tulokset tulivat jopa samana päivänä. Nyt jälkikäteen tuntuu hassulta, että siirsin verikoetta koska luulin homman olevan hankala. Tulen tarkistamaan arvot kerran vuodessa tämän jälkeen, niin helppoa se oli.

Ronja R.

Käyttäjän Miia R. profiilikuva

LOUNAn käyttö oli helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Ohjeet oli hyvät. Myös varatun ajan siirto oli tehty helpoksi. Otin kasvissyöjän testipaketin ja nyt tiedän, että minun tulee kiinnittää enemmän huomiota raudan ja d -vitamiinin saantiin. Osa tuloksista tuli jo samana päivänä!

Miia R.

Käyttäjän Marjo S. profiilikuva

Parasta mitä itselleen voi ostaa on tieto siitä, miten kehomme voi sisäisesti. LOUNA on lisännyt omaa mielenkiintoa pysyä jatkossakin kiinni oman hyvinvoinnin säännöllisessä seurannassa, jotta erilaisiin muuttuviin tekijöihin osaa puuttua ajoissa. Kehon tehtävänä on jaksaa kantaa ihmistä vuodesta toiseen - kuinka tärkeää siitä onkaan pitää huolta : sisäisesti ja ulkoisesti.

Marjo S.

Käyttäjän Riikka N. profiilikuva

LOUNA on kaikin puolin loistava palvelu, jonka kautta sain helposti ja nopeasti arvokasta tietoa omasta terveydentilasta. Iso plussa kattavasta valikoimasta, josta voi valita haluamansa testit kätevästi ilman lähetettä. Koko polku tutkimusten varaamisesta tulosten tulkitsemiseen sujui ongelmitta ja varmasti jatkossakin tulen käyttämään LOUNA-palvelua uudelleen. Vahva suositus!

Riikka N.